Where it all comes together!

Get Adobe Flash player

Onderhoudscontracten
Heeft u geen zin of tijd om uw website bij te houden of zijn uw computervaardigheden niet toereikend? Geen probleem!
Bij gRapHicWebDesign kunt u verschillende onderhoudscontracten afsluiten.

De factuur voor het onderhoudscontract dient vooraf betaald te worden!
Onderhoudscontracten vanaf € 120,-- (contractduur 1 jaar).

Vraag een onderhoudscontract aan via het formulier of neem contact op als u vragen heeft.
>Aanvragen onderhoudscontract<

Onderhoudscontract - basis

€ 120,-- per jaar.

Dit basis onderhoudscontract is het minimale wat u nodig heeft indien u zelf geen kennis heeft van Joomla! Wij voeren maandelijks onderhoud uit aan het Joomla! CMS. Systeem- en veiligheidsupdates worden direct uitgevoerd. Verder zorgen wij ervoor dat er altijd een recente backup is. Hierdoor wordt uw website technisch gezien dus onderhouden. Wilt u ook dat wij wijzigingen doorvoeren, dan kunt u hier uren bij kopen. Zie hiervoor de overige onderhoudscontracten.

Prijs gebaseerd op een contractduur van 1 jaar!

Onderhoudscontract - 2

€ 160,-- voor een onderhoudscontract - basis met daarbij 2 uren vrij te besteden aan wijzigingen aan uw website. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het implementeren van nieuwe onderdelen of het doorvoeren van wijzigingen/teksten/foto's e.d.

Prijs gebaseerd op een contractduur van 1 jaar!

Onderhoudscontract - 4

€ 194,-- voor een onderhoudscontract - basis met daarbij 4 uren vrij te besteden aan wijzigingen aan uw website. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het implementeren van nieuwe onderdelen of het doorvoeren van wijzigingen/teksten/foto's e.d.

Prijs gebaseerd op een contractduur van 1 jaar!

Onderhoudscontract - 8

€ 252,-- voor een onderhoudscontract - basis met daarbij 8 uren vrij te besteden aan wijzigingen aan uw website. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het implementeren van nieuwe onderdelen of het doorvoeren van wijzigingen/teksten/foto's e.d.

Prijs gebaseerd op een contractduur van 1 jaar!

Onderhoudscontract - 12

€ 294,-- voor een onderhoudscontract - basis met daarbij 12 uren vrij te besteden aan wijzigingen aan uw website. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het implementeren van nieuwe onderdelen of het doorvoeren van wijzigingen/teksten/foto's e.d.

Prijs gebaseerd op een contractduur van 1 jaar!

Onderhoudscontract - 24

€ 420,-- voor een onderhoudscontract - basis met daarbij 24 uren vrij te besteden aan wijzigingen aan uw website. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het implementeren van nieuwe onderdelen of het doorvoeren van wijzigingen/teksten/foto's e.d.

Prijs gebaseerd op een contractduur van 1 jaar!

Onderhoudscontract - 48

€ 600,-- voor een onderhoudscontract - basis met daarbij 48 uren vrij te besteden aan wijzigingen aan uw website. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het implementeren van nieuwe onderdelen of doorvoeren van wijzigingen/teksten/foto's e.d.

Prijs gebaseerd op een contractduur van 1 jaar!

Onderhoudscontract (op maat)

Is 48 uur per jaar niet voldoende of heeft u zeer speciale wensen, dan maken we in overleg een onderhoudspakket op maat!

Meer Jaren Onderhoudscontract (MJOC)

Bovenstaande tabbladen zijn onderhoudscontracten gebaseerd op een contractduur van 1 jaar. U kunt ook een contract afsluiten voor meerdere jaren. Hoe langer de contractduur hoe goedkoper het voor u wordt. Bij een tweejarig contract krijgt u 10% korting, terwijl voor een vijfjarig contract het percentage oploopt tot 25% korting.

Welk onderhoudscontract voor u het beste is, hangt af van een aantal factoren. De grootte van uw website, complexheid, uw kennis van Joomla! etc. etc. gRapHicWebDesign kan u uiteraard adviseren welk onderhoudscontract voor u geschikt is.

U wilt geen onderhoudscontract?

Indien u geen onderhoudsabonnement bij ons afneemt bent u zelf verantwoordelijk voor het tijdig bijwerken van de Joomla! software, de template en de gebruikte extensies. Het niet updaten van software op Joomla! websites is vrijwel altijd de reden dat een Joomla! website gehackt wordt. Soms zijn deze hacks zichtbaar, bijv. wanneer er ongewenste inhoud op uw site is geplaatst buiten u om. Het kan zelfs voorkomen dat u dit niet eens merkt. Dit kan gebeuren als kwaadwillenden bestanden plaatsen in uw Joomla! directory, waardoor uw website misbruikt kan worden voor het versturen van bijv. spam. Het is dus mogelijk om geen contract af te sluiten, maar gRapHicWebDesign in te schakelen als er iets moet gebeuren. Onze standaard prijs voor onderhoud is € 40,-- per uur.

16 voordelen van een onderhoudscontract

Onderhoudscontract; service en onderhoud van uw website.

1. Betere prijs!
Omdat het onderhoudscontract vaak voor een langere tijd wordt aangegaan. Voor gRapHicWebDesign is het immers interessant dat we voor meerdere jaren het onderhoud mogen uitvoeren. Hoe langer de looptijd, des te goedkoper.

2. Vaste prijsafspraak!
Voor onderhoudscontracten geldt een vaste prijs, zo komt u niet voor onnodige verrassingen te staan.

3. Inzicht in de kosten!
Door te werken met vaste prijzen voor het onderhoud, blijven de kosten voor het onderhoud inzichtelijk.

4. Overzicht!
Onderhoudscontracten maken het kostenoverzicht een stuk overzichtelijker en verzekeren u er bovendien van dat het onderhoud ook uitgevoerd wordt.

5. Korting!
Klanten die een onderhoudscontract hebben betalen voor werkuren geen €40,- per uur, maar slechts €25,- per uur. Dit is een besparing van 37½ procent.

6. Updates Joomla!
Updates van Joomla! zijn vaak veiligheidsupdates en probleem oplossende updates. Deze updates worden gegarandeerd binnen 48 uur geïnstalleerd, maar meestal binnen 24 uur. Voor updates van Joomla! geldt de geïnstalleerde versie, in dit geval v3.x.x.

7. Updates extensies!
Updates van gebruikte extensies worden gegarandeerd binnen 48 uur geïnstalleerd, maar meestal binnen 24 uur. Voor updates van extensies moet rekening gehouden worden met de geldigheid van de licentie van de gebruikte extensie.

8. Backups maken!
Verzekerd van recente backups.

9. Actuele backups!
De tien recente backups worden bewaard, hiervan worden ook nog weer backups gemaakt op de lokale schijf van gRapHicWebDesign.

10. Geen omkijken meer naar!
Bij een onderhoudscontract heeft u geen omkijken meer naar uw website. Achterstallige updates en daarmee veiligheidsproblemen behoren daardoor tot het verleden!

11. Kwaliteit!
Voor gRapHicWebDesign is het prettig om een vaste klant te hebben, om deze klant te behouden zal gRapHicWebDesign kwaliteit af moeten leveren! En door een onderhoudscontract voor langere tijd aan te gaan, mag u als klant kwaliteit verwachten.

12. Garantie!
Er kan -helaas- altijd ergens iets mis gaan. Onderhoudscontracten bieden ook de garantie dat bij eventuele fouten alles kostenloos wordt hersteld, onder de voorwaarde dat de klant zelf geen onherstelbare schade aan de website heeft aangericht. Is dat het geval dan kunnen kosten in rekening gebracht worden door gRapHicWebDesign. Uiteraard gaat alles in overleg met de klant.

13. Binnen 48 uur hulp!
Gegarandeerd binnen 48 uur hulp, meestal binnen 12 uren. (Tijdens vakanties kan hiervan worden afgeweken.)

14. Vast aanspreekpunt!
Niets is zo irritant als van het kastje naar de muur te worden gestuurd met vragen of klachten. Over het algemeen geldt dat de klant met een onderhoudscontract ook een vast aanspreekpunt hebben. Wel zo prettig.

15. Snel contact!
Bij problemen wilt u zo snel mogelijk geholpen worden. Met een onderhoudscontract weet u zeker dat gRapHicWebDesign zo snel mogelijk probeert de problemen op te lossen.

16. Afspraken op maat!
Heeft u duurzaamheid hoog in het vaandel staan, dan kunt u niet zonder onderhoudscontract.

17. Meer Jaren Onderhoudscontract!
Om kosten te besparen kunt u ook kiezen voor het Meer Jaren Onderhoudscontract (MJOC).

Alle prijzen vermeld op deze website zijn exclusief BTW & administratiekosten!
* Eventuele reiskosten worden op uw eindafrekening gefactureerd.